proalarm eu fondovi

najbolja rješenja

Novosti

Nova estetika zaštite - NS40 

Izuzetno tanak NS40 nudi trgovcima domišljato EAS rješenje s neupadljivim, atraktivnim dizajnom.
Zahvaljujući našoj NEO elektroničkoj platformi, NS40 pruža prvo sigurno industrijsko bežično povezivanje, bez rezanja poda ili skupog ponovnog kabliranja, čineći instalacije bržim, lakšim i sa manje distrakcija.

Tehnologija kružnog spektra za detekciju u svim smjerovima. Smješten na kraju blagajne, nakon što se proizvodi skeniraju i obrade kroz određeno područje za deaktiviranje naljepnica, NS40 učinkovito prepoznaje neaktivne oznake i one koji se skrivaju, osiguravajući trenutačno sprječavanje gubitaka i usklađenost s deaktivatorima.

Univerzalni montažni nastavak omogućuje brzu ugradnju NS40 u većinu dizajna blagajničkih prostora bez dodatnih promjena ili prekida. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu, može se montirati na metal bez nepovoljnog utjecaja na stope detekcije.

Prilagodljiva LED svijetla i promjenjive datoteke zvuka dodatno poboljšavaju estetiku i funkcionalnost senzora. Standardno dostupan u završnoj obradi od brušenog čelika, NS40 može biti obojan, premazan prahom ili omotan vinilom kako bi odgovarao vizualnom identitetu trgovine.


ULTRA SLIM DIZAJN
SIGURNA BEŽIČNA KOMUNIKACIJA - nije potrebno kabliranje između blagajničkih stolova
AUDIO WAV FILE I PUNO BOJA RBG LED
UNIVERZALNI MONTAŽ
REALNI PUTOVI PODATAKA - sustav tehničkog praćenja zdravlja 24/7

Termalne kamere za suzbijanje i prevenciju viralnih infekcija

Pomoću vrlo preciznih termalnih kamera i pratećeg softvera mjerite temperaturu ljudi na kritičnim mjestima poput javnih prostora, putničkih terminala i uz pravovremenu reakciju osigurajte neometan protok ljudi.

U stvarnom vremenu i bez direktnog kontakta precizno izmjerite temperaturu i budite obavješteni ukoliko je detektirana povišena temperatura. 

Sustav očitava ljude koji prolaze ispred kamere, bez potrebe za zaustavljanjem i direktnim kontaktom. 

Pojavom Koronavirusa ukazala se potreba za suzbijanjem prijenosnih bolesti i sprječavanje širenja istih u zatvorenim prostorima. 

U svrhu zaštite svih članova društva poslodavcima je u prilogu da u svoje poslovne prostore ugrade tehnologiju kojom se može detektirati povišena tjelesna temperatura, što je jedan od pokazatelja virusne infekcije. 

Kontaktirajte nas za više informacija

Naši klijenti

Kontaktirajte nas, zatražite više informacija ili servis

PIXEL_TEXT_LEGAL PIXEL_LINK_LEGAL_TEXT