Međunarodna konferencija „Privatna konferencija 2024“

Ove godine tradiocionalna konferecija Privatne zaštite održana je u hotelu International. U korak s novitetima, geopolitičke promjene su vidljive i sigurnosni izazovi postaju sve veći. Sve veći utjecaj na naše živote ima i imati će korištenje Umjetne inteligencije.

U današnjem svijetu interkonektivnosti, međuovisnosti sigurnosnih izazova u kibernetičkom prostoru postaju sve složeniji i zahtijevaju integralni pristup zaštiti naših društava, gospodarstva i postignute razine sigurnosti. Jačanje suradnje javnog i privatnog sektora, uvažavanje i partnerski odnos svih dionika sustava sigurnosti – nacionalnih i međunarodnih nemaju alternativu.

Našim današnjim temama i panelima

  • Položaj i ulozi privatne zaštite u sustavu sigurnosti Europske unije i Jugoistočne Europe
  • Primjeni integralnih sustava zaštite, naprednih tehnologija i platformi u ostvarivanju koncepata Safe & Smart Cities
  • Izazovima u primjeni kibernetičke sigurnosti i novih tehnologija -umjetne inteligencije i digitalizacije za sigurno poslovno i životno okruženje
  • Stop nasilju nad ženama i djevojkama u sektoru sigurnosti

nastojati ćemo zajedno sa predavačima, panelistima i Vama zajedno podijeliti znanja, iskustva, raspraviti i donijeti  zaključke.

U tijeku je novi Intel projekt – Next Generation u kojem će sudjelovati Hrvatski ceh zaštitara kao nacionalna članica industrije privatne zaštite i sigurnosti, čiji su nositelji Coess i UNI Europa, a financira ga Europska komisija. U suradnji sa njima naša  djelatnica aktivno sudjeluje u projektu.

Pro alarm rješenja kao dugogodišnji član Hrvatskog ceha zaštitara, te aktivnog sudjelovanja kroz razne radne skupine područja tehničke zaštite kroz radni odbor tehničke zaštite i ove godine je sudjelovao na Konferenciji svojom donacijom i moderiranjem kongresa podržao njezino održavanje.

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva