Održan Međunarodni kongres hrvatske industrije privatne zaštite i sigurnosti „Između inovacija i regulacija u novom normalnom“, 22. 10. 2021., Kristalna dvorana, Hotel WESTIN, Zagreb

U organizaciji Hrvatskog ceha zaštitara-strukovne zaštitarske komore i uz strukovnu potporu održan je Međunarodni kongres hrvatske industrije sigurnosti „Između inovacija i regulacija u novom normalnom“.

Međunarodni strukovni kongres razvojna je platforma novih znanja i informacija, razmjene mišljenja, ideja, kontakata i novih partnerstva. Kongres omogućava umrežavanje i neposrednu komunikaciju pružatelja usluga, korisnika usluga u industriji sigurnosti i zaštite, stručnjaka i drugih zainteresiranih institucija i pojedinaca.

Pro alarm rješenja kao suosnivač i dugogodišnji  član Hrvatskog ceha zaštitara  i ove je godine sudjelovao na Konferenciji  te svojom  donacijom i moderiranjem kongresa podržao njezino održavanje.

Kongres je održan u hibridnom obliku, u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu uz poštivanje svih preporuka i mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite te online putem Zoom aplikacije.

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva