30 GODINA PRIVATNE ZAŠTITE I SIGURNOSTI – 30 GODINA CEHA ZAŠTITARA

Dana 28.04.2022. godine u hotelu Westin Zagreb, svečanim kongresom obilježeno je 30 godina privatne zaštite i sigurnosti i 30 godina Hrvatskog ceha zaštitara. Hrvatski ceh zaštitara – strukovna zaštitarska komora uz obljetnicu je organizirala i međunarodni kongres i to kroz promocije, dodjele priznanja i pet panela: Panel predsjednika i osnivača Ceha; Uloga i budućnost privatne zaštite i sigurnosti; Uloga privatne zaštite u konceptu domovinske sigurnosti; Privatna zaštita – 30 godina partner za sigurnost i Tehnička zaštita – jučer, danas, sutra.

Pro alarm rješenja kao suosnivač i dugogodišnji član Hrvatskog ceha zaštitara uz ponos i zadovoljstvo sudjelovanja na ovakvoj lijepoj svečanosti  podržao je njezino održavanje svojom donacijom i moderiranjem kongresa.

Razmjena mišljenja, ideja, detektiranje mogućih budućih problema kao i njihova preventivna rješenja kako kod nas u Hrvatskoj tako i cijeloj regiji i šire. Lijepa prilika susreta s nekim dragim ljudima, te uvijek prilika za upoznavanje i umrežavanje, te stvaranje novih kontakata.

 

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva