Međunarodni sajam iz područja sigurnosti – Security Essen 2022

20.-23.09.2022.

Već više od 40 godina Security Essen je vodeći sajam za civilnu sigurnost i glavno mjesto za razmjenu znanja. Ove godine izlagači na sajmu su iz 36 zemalja.

Posjetili smo sajam Security Essen koji se održao u Essenu od 20. do 23. rujna 2022 godine. Fokus na sajmu je usmjeren na razmjenu mišljenja o inovacijama i aktualnim temama u industriji kao što su cyber sigurnost, pristupna rješenja, zaštita vrlo osjetljivih područja ili sljedeća generacija kvalificiranog osoblja. Sveobuhvatan pregled tržišta u halama 5, 6, 7 i 8 na raspolaganju je posjetiteljima industrije sigurnosti iz cijelog svijeta. Izložbeni prostori podijeljeni su prema tržištu i sastoje se od nekoliko područja: usluga i servisi, pristupa, mehatronike, mehanike i sustava, zaštita perimetra, videonadzor, kontrola pristupa i mehanička zaštitna sredstva, vatrodojava i protuprovala, upada sustava i  sigurnost digitalnih mreža.

Telenot koji je već 50 godina vodeći proizvođač sigurnosne opreme i alarmnih sustava sa sigurnim lancem opskrbe za inovacije, pouzdanost, čvrstoću i najbolju korisničku uslugu smjestio se među najvećim liderima sigurnosti sa prekrasnim štandom i velikom promocijom. Kao njihovi partneri u našoj kontiniranoj višegodišnjoj kvalitenoj suradnji dali smo im podršku, te smo ponosni biti dio tog tima.

Sljedeći Messe Essen sajam security koji će se održati 2024 biti će u znaku 50 godina postojanja.

Picture2
Picture3
Picture1

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva