Adria Security Summit 2022

05-06.10.2022.

Adria Security Summit 2022, najveća konferencija i izložba posvećena sigurnosti i konvergirajućim industrijama u jugoistočnoj Europi,  održana je u Zagrebu od 05. – 06. 10 2022. godine.

Organizatori navode da je ovaj događaj bio najveći i najuspješniji do sada, nastavljajući uzlazni trend koji prati Summit još od njegovih početaka. S 2500 posjetitelja iz više od 30 zemalja i 136 izlagača, ovaj događaj ne samo da je nagovijestio potpuni oporavak industrija nakon pandemije, već i demonstrirao potencijal da pokrije nova područja uz do sada rekordnu posjećenost. Usporedbe radi, prošlogodišnju manifestaciju u Beogradu posjetilo je više od 70 izlagača i 1500 posjetitelja.

Održano je ukupno 48 prezentacija i popratnih događaja koje su vodili eminentni stručnjaci za aktualna pitanja u industriji, uključujući sigurnost, pametne gradove, kućnu automatizaciju, mobilnost, cyber sigurnost, ICT i IoT.

Izlagali smo na dva štanda predstavljajući novitete proizvoda i usluge.  Ove godine je bio odličan odaziv, te su svi nakon duge pauze čekali na posjetu u živo kao i kvalitetno druženje.

Večina se je osvježila u snack baru gdje naš znak Pro alarm rješenja zadovoljno pozdravlja sve sudionike i posjetitelje sajma.

Picture5
Picture4
Picture7
Picture6

 

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva